طرحت النجمة شيرين عبد الوهاب أحدث أعمالها الغنائية بعنوان "الحضن شوك"، والتي كانت تحمل اسم “عايزة اشتكي” وذلك عبر موقع الفيديوهات العالمي يوتيوب ومختلف المنصات الغنائية الرقمية لتسجل عودتها إلى الساحة الفنية بعد فترة من الغياب في تعاون جديد يجمعها بالشاعر والملحن عزيز الشافعي، بينما تولى التوزيع الموسيقي توما.
أغنية “الحضن شوك” تحمل طابع درامي مؤثر حيث تعكس حالة إنسانية من الألم والخذلان وتتناول فكرة الصدمات التي قد تأتي من أقرب الأشخاص، في كلمات مليئة بالمشاعر المتناقضة بين الاحتياج للأمان والإحساس بالغدر.
وتدور فكرة أغنية "الحضن شوك" حول الإحساس بالوحدة رغم البحث عن الاحتواء، إذ تعبّر شيرين من خلال كلمات الأغنية عن رغبتها في الشكوى والبكاء داخل أحضان المقربين، لكنها تصطدم بواقع قاسي وخيبة الأمل في العلاقات الإنسانية.
كلمات أغنية الحضن شوك لـ شيرين عبد الوهاب
عايزة اشتكي اشكي، اشكي، واترمي ف حضن أقرب حد وابكي، ابكي، اترمي ف حضن أقرب حد وابكي، ابكي. عايزة اشتكي واشكي، آه اشكي، واترمي ف حضن أقرب حد وابكي، ابكي، واترمي ف حضن أقرب حد وابكي. بس الحضن شوك، والجرح جاي من القريب، عالم غريب أنا جيته ليه، مطلبتش أجي ولا بمزاجي كان النصيب، الحضن شوك والجرح جاي من القريب، عالم غريب أنا جيته ليه، مطلبتش أجي ولا بمزاجي كان النصيب.
ويا دنيا ليه؟ يا دنيا ليه؟ عملتي إيه فيا وظلمتيني، لا يوم حضنتيني ولا يوم صاحبتيني، لا يوم نصفتيني ولا يوم عرفتيني، ويا دنيا ليه؟ يا دنيا ليه؟ عملتي إيه فيا وظلمتيني. زرعتي إيه فيا؟ شوف اللي جنيتيه؟ الذنب ده ذنبي ولا انتي جنيتيه؟ أنا خدت إيه منك؟ إيه مني خدتيه؟ كان في السما قلبي عالأرض دوستيه، ده الحضن شوك والجرح جاي من القريب، عالم غريب أنا جيته ليه، مطلبتش أجي ولا بمزاجي كان النصيب، ويا دنيا ليه؟ يا دنيا ليه؟ عملتي إيه فيا وظلمتيني، لا يوم حضنتيني ولا يوم صاحبتيني ولا يوم نصفتيني ولا يوم عرفتيني.

















0 تعليق